Λίστα προϊόντων Gabor

Gabor, μία από τις πιο γνωστές μάρκες γυναικείων παπουτσιών στη Γερμανία και μία από τις μεγαλύτερες στον κλάδο στην Ευρώπη και παγκοσμίως. Οι εταιρικές ρίζες του Gabor ανάγονται σε μια επιχείρηση για το εμπόριο υποδημάτων και δερμάτινων ειδών, την οποία άνοιξε ο Pius Gabor στο Groß-Strehlitz το 1919. Μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, οι γιοι του Pius, Bernhard και Joachim, ρίσκαραν ένα νέο ξεκίνημα το 1949 και ίδρυσαν την B. & J. Gabor Damenschuhfabrik στο Barmstedt, κοντά στο Αμβούργο – τον ​​πρόδρομο της Gabor Shoes AG, η οποία σήμερα έχει την έδρα της στο Rosenheim, στην Άνω Βαυαρία. Σήμερα, η οικογενειακή εταιρεία διοικείται από τον Achim Gabor στη 2η γενιά.

Το Gabor κατασκευάζει υψηλής ποιότητας μοντέρνα γυναικεία παπούτσια που χαρακτηρίζονται από την εξαιρετική εφαρμογή τους. Είναι τα πιο απαιτητικά πρότυπα ποιότητας για κάθε ζευγάρι παπούτσια που έχουν μετατρέψει το Gabor σε μια παραδοσιακή μάρκα. Όμως η παράδοση δεν είναι το παν. Τα τελευταία χρόνια χαρακτηρίζονται από την εισαγωγή νέων τεχνολογιών και σειρών προϊόντων. Οι άδειες για τσάντες και η περιποίηση παπουτσιών συμπληρώνουν τη γκάμα των προϊόντων. Η επωνυμία Gabor αποτελείται από τρεις σειρές υποδημάτων. Το Gabor Fashion, το οποίο αντιπροσωπεύει τις τελευταίες διεθνείς τάσεις της μόδας – σε γυναικεία παπούτσια, που προσφέρουν άνεση όσο κανένα άλλο, παπούτσια της σειράς Gabor Comfort, τα οποία συμπληρώνουν τις πτυχές της μόδας με πρόσθετα, αποκλειστικά χαρακτηριστικά και τη συλλογή τσαντών, που δίνει νέο νόημα στον όρο «φορώντας τον Gabor».

Η εταιρεία έχει εδραιωθεί σταθερά στις εταιρικές κατευθυντήριες γραμμές εδώ και πολλά χρόνια, να λειτουργεί προστατεύοντας το περιβάλλον και να παρέχει ως ύψιστη προτεραιότητα, ασφάλεια και η υγεία τόσο στους πελάτες όσο και στους εργαζομένους της.
Το 2017 η Gabor εγκαινιάζει τη διαδικτυακή αγορά με επιλεγμένους εμπορικούς εταίρους στη Γερμανία κι έτσι δίνεται η δυνατότητα να προσφέρει στους καταναλωτές της την ευρύτερη επιλογή παπουτσιών Gabor στο διαδίκτυο και το 2019 ο Gabor γιορτάζει τα 100 Years Loving Shoes.

Χαρακτηριστικά παπουτσιών Gabor:

  • Για την καλύτερη εφαρμογή, τα μοντέλα Gabor Best Fitting προσφέρουν περισσότερο χώρο για τα πόδια σας, χάρη στη διευρυμένη σόλα. Ωστόσο, γύρω από τον αστράγαλο, έχετε το κανονικό, ελαφρώς λεπτό πλάτος F, ώστε τα πόδια σας να στηρίζονται και να μην γλιστρούν προς τα εμπρός.
  • Original Hovercraft by Gommus, χάρη στη νέας σόλα με μαξιλαράκι αέρα, το περπάτημα με παπούτσια Gabor είναι ακόμα πιο άνετο. Το μαλακό μαξιλάρι από θαλάμους αέρα καλύπτει τέλεια κάθε βήμα.
  • Το σχέδιο Sacchetto δεν έχει ενδιάμεση σόλα και η δερμάτινη επένδυση είναι ραμμένη στο παπούτσι σαν μια μικρή τσάντα. Το αποτέλεσμα, η ιδιαίτερη άνεση χρήσης με μέγιστη απαλότητα και ευελιξία.