Χρόνος παράδοσης

Οι αποστολές των παραγγελιών γίνονται από Δευτέρα έως Σάββατο. Εφόσον θέλετε να παραλάβετε την παραγγελία σας συγκεκριμένη ώρα, μπορείτε να καταχωρήσετε τα συγκεκριμένα στοιχεία ως σχόλια στην παραγγελία σας, στο αντίστοιχο σημείο, πριν την επιβεβαίωση ή να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2810241401 και να επιβεβαιώσετε την παραγγελία σας, καθώς και την ακριβή ημερομηνία και ώρα παραλαβής με τον συνεργάτη μας. 

Όλες οι παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις 14:00 μ.μ. Δευτέρα με Σάββατο, εφόσον το προϊόν ή τα προϊόντα έχουν ως διαθεσιμότητα «Άμεση παραλαβή», αποστέλλονται την ίδια ημέρα. 

Τα προϊόντα τα οποία έχουν ως διαθεσιμότητα «Κατόπιν παραγγελίας», σημαίνει ότι δεν είναι άμεσα διαθέσιμα. Για το λόγο αυτό, σας ενημερώνουμε εμείς είτε τηλεφωνικά είτε μέσω email σχετικά με τον χρόνο παράδοσης. Διαφορετικά, αν δεν είστε σίγουροι για τον χρόνο παράδοσης, μπορείτε να μας καλέσετε, πρωτού προβείτε σε ηλεκτρονική παραγγελία.

Για παραγγελίες εντός Κρήτης και Αθήνας η παράδοση γίνεται την ακριβώς επόμενη εργάσιμη από την ημερομηνία αποστολής της παραγγελίας σας από εμάς. Σε όλες τις υπόλοιπες περιοχές της Ελλάδας χρειάζονται δύο εργάσιμες ημέρες από την μέρα πού θα αποστείλουμε την παραγγελία σας και για τις δυσπρόσιτες περιοχές τρείς εργάσιμες ημέρες. 

Για επιπλέον πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο 2810241401, μέσω της φόρμας επικοινωνίας ή μέσω e-mail στο hello@healthyfeet.gr