Τρόποι πληρωμής

Στο healthyfeet.gr έχετε 5 τρόπους εξόφλησης της παραγγελίας σας:

1) Με αντικαταβολή: Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας, κατά την παράδοση της στο χώρο σας. Το κόστος αντικαταβολής ανέρχεται στα 2 ευρώ και αναγράφεται πάντα λίγο πριν την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας.

2) Παραλαβή από το κατάστημα: Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας από το κατάστημα μας στο Ηράκλειο Κρήτης στην οδό Μαυρολένης 4 ή σε ένα οποιοδήποτε καταστήματα της Γενικής Ταχυδρομικής. Εφόσον έχετε επιλέξει να παραλάβετε τα προϊόντα της παραγγελίας στο κατάστημα , μπορείτε να πληρώσετε εκεί με μετρητά ή κάρτα.

3) Μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας Visa ή Mastercard: Ανεξάρτητα από ποια τράπεζα έχει εκδοθεί μπορείτε να κάνετε ηλεκτρονικά την παραγγελία σας με ασφάλεια μέσω της πλατφόρμας μας, καταχωρώντας όλα τα στοιχεία που απαιτούνται. Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με τη χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Stripe”, μία από τις μεγαλύτερες και ασφαλέστερες πλατφόρμες online πληρωμών στον κόσμο, χωρίς να επιβαρύνει με κάποια χρέωση τον καταναλωτή. Χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης AES-256.

4) Μέσω Paypal: Εάν έχετε λογαριασμό στο Paypal, επιλέγοντας αυτή την επιλογή, το σύστημα θα σας προωθήσει στην αντίστοιχη σελίδα του Paypal, όπου μπορείτε να ολοκληρώσετε την πληρωμή μέσω του λογαριασμού σας.

5) Μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό: Κάνετε την παραγγελία σας ηλεκτρονικά και εξοφλείτε το ποσό με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, μόλις ολοκληρώσετε την κατάθεση, στείλτε μας το αποδεικτικό κατάθεσης με email στο hello@healthyfeet.gr για να επιβεβαιωθεί η πληρωμή σας και να ολοκληρωθεί η παραγγελία σας.

Προεξοφλήστε την παραγγελία σας στον ακόλουθο λογαριασμό Τραπέζης που συνεργαζόμαστε:

ΤράπεζαΛογαριασμόςIBAN
EuroBank 0026/0684/56/0200769663 GR1102606840000560200769663