Η εταιρεία

Η ιστορία μας ξεκινάει το 1980 στο Ηράκλειο Κρήτης, ο Χάρης Χαλαμπαλάκης ιδρύει την HaMed - Χαλαμπαλάκης ΑΕΒΕ με σκοπό να προσφέρει λύσεις και βοηθήματα που μπορούν να βελτιώσουν την καθημερινότητα. Η εταιρεία ξεκίνησε την δραστηριότητα της στο χώρο της υγείας με την εμπορία νοσοκομειακού & ιατρικού εξοπλισμού. Σταδιακά με το πέρασμα των χρόνων, συμπληρώνουν την γκάμα των προϊόντων με ανατομικά υποδήματα κορυφαίων brands δίνοντας λύσεις για ένα άνετο και ξεκούραστο περπάτημα.

Το 2002, μία χρονιά σταθμός στην ιστορία μας καθώς αποφασίζουμε να επεκτείνουμε την οικογενειακή μας επιχείρηση με ένα νέο κατάστημα αφιερωμένο στην υγεία των ποδιών με ανατομικά υποδήματα & ορθοπεδικά είδη. Με αυτό τον τρόπο ξεκινάμε τοπικά, την πώληση και τη δραστηριοποίηση στο χώρο της εμπορίας ανατομικών υποδημάτων και αξεσουάρ, προσφέροντας ποιοτικά, άνετα ανατομικά υποδήματα για τον άνδρα και τη γυναίκα. 

Το 2022 συνεχίζοντας με ίδιες αξίες, ακολουθώντας τις τάσεις της αγοράς αλλά και με αρωγό την στήριξη και την εμπιστοσύνη της ομάδας και των πελατών μας, δημιουργούμε το ηλεκτρονικό κατάστημα healthyfeet.gr στο οποίο μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη ποικιλία ανατομικών υποδημάτων κορυφαίων οίκων όπως Berkemann, Ara, Suave, Gabor κα. Σχεδιασμένα να προσφέρουν άνεση και στυλ.

Όπως και τόσα χρόνια, έτσι και τώρα προσπαθούμε να κατανοούμε τις ανάγκες σας και να σας στηρίζουμε σε κάθε σας βήμα. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε εξ αποστάσεως υψηλής ποιότητας προϊόντα και την εξυπηρέτηση όπως προσφέρουμε από το φυσικό κατάστημα μας.

Όραμα μας, η διαχρονική ποιότητα στις επιλογές των ειδών μας, να είναι η λύση σε όσους θέλουν να συνδυάσουν την άνεση, την ευεξία και την μόδα με μία μόνο επιλογή.