Λίστα προϊόντων Suave

Η Suave Shoes είναι ένα από τα brand της Railtons και μια πολύ μακρόχρονη οικογενειακή επιχείρηση, η οποία έχει περάσει από γενιά σε γενιά εδώ και εκατοντάδες χρόνια.

Η σταθερή δέσμευση απέναντι στο όφελος των προμηθευτών, των εργαζομένων και των πελατών έχει δώσει στην επιχείρηση μεγάλη δύναμη στην αγορά. Η επιχείρηση τοποθετείται στην πρώτη γραμμή αγοράς λόγω προσοχής της λεπτομέρειας, του εξαιρετικού αποθέματος της αλλά και της άριστης υπηρεσίας παράδοσης.

Τα Suave παπούτσια κατασκευάζονται στο χέρι σε μια μικρή πόλη που ονομάζεται Guimaraes ακριβώς βόρεια του Πόρτο στην Πορτογαλία. Κρυμμένο ανάμεσα στους κυματιστούς καταπράσινους λόφους κοντά στη διάσημη κοιλάδα Duro, βρίσκεται το μεγάλο, φωτεινό μοντέρνο εργοστάσιο. 

Το εργοστάσιο είναι μοναδικό, καθώς τα παπούτσια κατασκευάζονται αποκλειστικά εκεί, από την ιδέα στην αίθουσα σχεδιασμού, μέχρι τη κατασκευή  και τις δοκιμές, μέχρι τέλος την επιλογή και την κοπή των εκλεκτών δερμάτων. Όπου απαιτείται ακρίβεια, χρησιμοποιείται η πιο πρόσφατη τεχνολογία και όπου χρειάζεται ανθρώπινη δεξιοτεχνία, ένα εξειδικευμένο ανθρώπινο προσωπικό εργάζεται, δημιουργώντας ένα άριστο υπόδημα που καλύπτει κάθε ανάγκη σας.