Λίστα προϊόντων Berkemann

Η εταιρεία Berkemann ιδρύθηκε το 1885 με έδρα το Αμβούργο της Γερμανίας και όλα αυτά τα χρόνια ασχολείται αποκλειστικά με τα πόδια και τη πιθανότητα της μείωσης και αποτροπής προβλημάτων των ποδιών. Η γερμανική βιομηχανία υποδημάτων γνωρίζει διεθνή επιτυχία για περισσότερο από έναν αιώνα, καθώς οφείλει αυτήν την ισχυρή φήμη στην καινοτομία και τη δέσμευση, στην ποιότητα κατασκευής και στην επιχειρηματική αίσθηση όλων των εργαζομένων, οι οποίοι σήμερα συνεχίζουν να αναπτύσσουν και να προωθούν την εταιρεία μέσω της σκληρής δουλειάς και της έμπνευσής τους δημιουργώντας μια ισχυρή μάρκα στον επιχειρηματικό κλάδο.

Μια επιχείρηση με αυτοπεποίθηση και μακρά ιστορία χρόνων, η Berkemann που κατασκευάζει ανθεκτικά και βιώσιμα παπούτσια με φιλική και άνετη εφαρμογή στα πόδια, από υλικά υψηλής ποιότητας Ευρωπαίων προμηθευτών. Όλα αυτά σε συνδυασμό με τη δεξιοτεχνία των Ούγγρων υποδηματοποιών που βασίστηκαν στην ικανότητα και την εμπειρία τους για να παράγουν μοντέλα παπουτσιών που εγγυώνται καθημερινή άνεση με μαλακό δέρμα, μερικώς ελαστικά ένθετα, αφαιρούμενα πατώματα και μια ολόκληρη σειρά από άλλα εξαιρετικά χαρακτηριστικά, έχοντας στόχο να σας προσφέρουν ευχαρίστηση στο περπάτημα και την ορθοστασία.

Ακριβώς όπως ο ιδρυτής Heinrich Ad. Berkemann, έτσι και η εταιρεία ακόμη και σήμερα επιδιώκει καθημερινά να «παράγει τα σωστά υποδήματα στην καλύτερη ποιότητα». Η ποιότητα και η λειτουργικότητα είναι προϊόν εμπειρίας και προσοχής στη λεπτομέρεια. Η Berkemann προσανατολίζεται στις ανάγκες των καταναλωτών και χρησιμοποιεί τις σύγχρονες γνώσεις της ορθοπεδικής τεχνολογίας για τη δημιουργία υποδημάτων, ώστε οι πελάτες της να μπορούν να αισθάνονται άνετα σήμερα και στο μέλλον. Τα υποδήματα Berkemann συμμορφώνονται με τα υψηλά ευρωπαϊκά πρότυπα ποιότητας και πολλές λεπτομέρειες είναι αποτέλεσμα ορθοπεδικής έρευνας και χρόνων εμπειρίας, ενώ είναι βασισμένα στο αυθεντικό πέλμα 5 φάσεων και την αυθεντική ραφή χειρός που εγγυώνται υψηλή άνεση και τέλεια εφαρμογή.

Μοντέλα και υλικά κατασκευής υποδημάτων της Berkemann:

Ραφή χειρός: εξειδικευμένη εργασία για ευελιξία και ανθεκτικότητα.
Πολλά μοντέλα της σειράς Berkoflex – μοντέλο με αφαιρούμενα εσωτερικό πάτο – εξακολουθούν να έχουν μια προσεκτικά χειροποίητη ραφή. Οι υποδηματοποιοί χρειάζονται 45 λεπτά ανά μοντέλο για να στερεώσουν το γράμμα στο πάνω μέρος της εξωτερικής σόλας.

Δέρμα: φυσικά μαλακό και οικολογικό.
Το μεγαλύτερο μέρος του δέρματος προέρχεται από κορυφαία ιταλικά βυρσοδεψεία με τα οποία η Berkemann έχει μακροχρόνιες συνεργασίες. Η ποιότητα του δέρματος και η βιωσιμότητα στην παραγωγή, για παράδειγμα με συστήματα νερού κλειστού βρόχου, εσωτερική επεξεργασία λυμάτων, κατανάλωση ενέργειας και διεθνής πιστοποίηση, είναι τα κριτήρια με τα οποία επιλέγονται οι προμηθευτές δέρματος. 

Λεύκα: βιώσιμο και εξαιρετικά ελαφρύ υλικό.
Η λεύκα που χρησιμοποιεί ο Berkemann είναι μια φυσική, ταχέως αναπτυσσόμενη και επομένως εξαιρετικά βιώσιμη πρώτη ύλη και προέρχεται από την ευρωπαϊκή δασοκομία. Η εξαιρετικά ελαφριά λεύκα εγγυάται εύκολο και άνετο περπάτημα, ενώ η λειτουργία λαβής στα δάχτυλα εκπαιδεύει πρακτικά και χτίζει τους μύες βήμα προς βήμα. Επιπλέον: η λεύκα κρατά τα πόδια σας ζεστά όταν κάνει κρύο και ευχάριστα δροσερά όταν κάνει ζέστη.

Αυθεντικό πέλμα 5 φάσεων για φυσική βάδιση:
1.Απορροφητικό πάτημα της φτέρνας
2.Έναρξη του λυγίσματος
3.Στήριξη της παράλληλης καμάρας στην εσωτερική πλευρά του ποδιού
4.Στήριξη της εγκάρσιας καμάρας
5.Λύγισμα μέσω του μεγάλου δακτύλου

Berkemann Originals: τα τέλεια ξύλινα υποδήματα.
Τα Berkemann Originals είναι σύμβολα της υποδηματοποιίας και έχουν επηρεάσει τουλάχιστον μία γενιά, γιατί αυτά τα μοντέλα με τις ξύλινες σόλες, των οποίων οι ρίζες ανάγονται στη δεκαετία του 1950, αποτελούν τον πυρήνα της μάρκας Berkemann.  Όλες οι ξύλινες σόλες περνούν από ολόκληρη τη διαδικασία παραγωγής, από το φρεζάρισμα των ακατέργαστων τεμαχίων έως το τρίψιμο σχήματος, τη συγκόλληση σόλας, τη λείανση της σόλας, τη λεπτή λείανση και τη σφράγιση στο εργοστάσιο παραγωγής ξύλου της Berkemann στην Ουγγαρία. Στη συνέχεια, μετατρέπονται στα εμβληματικά μας πρωτότυπα Berkemann με πολλή δεξιοτεχνία και προσοχή στη λεπτομέρεια, όπως τα καρφιά και η τελική βίδα στα μοντέλα Toeffler, που συνδέουν την ξύλινη σόλα και τον άξονα.

Εξαιρετικές επιλογές προσαρμογής: για τέλεια εφαρμογή.
Κάθε ανθρώπινο πόδι είναι μοναδικό. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα περισσότερα από τα μοντέλα παπουτσιών άνεσης έχουν διάφορες επιλογές προσαρμογής. Ξεκινά με το συνηθισμένο κορδόνι, στο οποίο προσθέτουμε ένα μοντέρνο φερμουάρ για να διευκολύνουμε το ανέβασμα και το κατέβασμα, μέσω ιμάντων με αγκράφες στα ιδιαίτερα πρακτικά κουμπώματα Velcro που κάνουν το άνοιγμα και το κλείσιμο πολύ πιο εύκολο.

Stretch: μειώνει άμεσα την πίεση και το τρίψιμο.
Τα μοντέλα παπουτσιών άνεσης της σειράς Berkemann Stretch έχουν μερικώς ελαστικά ένθετα καθώς και μαλακό δέρμα. Εύκαμπτο και ελαστικό υλικό που τεντώνεται και ανακουφίζει από την άβολη πίεση σε μέρη του ποδιού που τρίβονται ή πονούν, για παράδειγμα ως αποτέλεσμα των κάλων, του σφυροδακτυλία ή της βλαισότητας. Διάφορα μοντέλα προσαρμοσμένα σε αυτά τα προβλήματα είναι διαθέσιμα στη σειρά Berkemann, με ελαστικά ένθετα στο μπροστινό μέρος ή στο πλάι του παπουτσιού, ενώ επίσης υπάρχουν και μοντέλα που είναι κατασκευασμένα εξ ολοκλήρου από αυτό το υλικό.