Λίστα προϊόντων Gelattto

Η Gelattto by Gelateria Italiana είναι ένα καινοτόμο έργο αφιερωμένο στη δημιουργία προϊόντων που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής. Με 30 χρόνια εμπειρίας, η Gelattto εξειδικεύεται στον τομέα των άνετων υποδημάτων, αναπτύσσοντας σειρά εναλλακτικών λύσεων για την ανακούφιση των πιο κοινών προβλημάτων που σχετίζονται με τα πόδια και τη μικροκυκλοφορία του αίματος στα πόδια. Είναι η πρώτη που δημιούργησε ένα τμήμα της αγοράς που επικεντρώνεται σε ανατομικούς πάτους gel.

Η Gelattto δημιουργεί μοναδικούς ανατομικούς πάτους gel που βοηθούν στη δημιουργία της σωστής ισορροπίας σε όλο το σώμα, κατάλληλες για άτομα που περνούν πολλές ώρες στα πόδια τους, αλλά και για όποιον έχει την αίσθηση πρησμένων, κουρασμένων και πονεμένων ποδιών. Τα προϊόντα Gelattto είναι χρήσιμα σε περιπτώσεις πόνου της φτέρνας, απονευρωσίτιδας, μεταταρσαλγίας, άκανθα πτέρνας και για πόνους στην πλάτη, καθώς απελευθερώνουν την ένταση και την υπερφόρτωση στη σπονδυλική στήλη που προκαλείται από την πρόσκρουση της φτέρνας στο έδαφος.

Η Gelattto εστιάζει στα μικρά αλλά με μεγάλο αντίκτυπο προβλήματα προσεγγίζοντάς τα με διαφορετική και αντισυμβατική οπτική, προκειμένου να βρει εναλλακτικές λύσεις. Σε μια αυξανόμενη τάση που εστιάζει στην ποιότητα ζωής και την ευημερία, η Gelattto είναι εκεί για να υποστηρίξει τις ανάγκες όλων των ανθρώπων ανεξάρτητα ηλικίας ή σωματότυπου.